FacebookTwitter

Route

Vanaf NS-Station Haarlem (Route Kruisweg)

Neem je de Kruisweg richting de Grote Markt. Je loopt de Kruisweg af en komt langs de HEMA waar je oversteekt de Barteljorisstraat in. Aan het einde van de Barteljorisstraat kom je op de Grote Markt welke je schuin links oversteekt richting de Grote Houtstraat (op de hoek een pand met Sleutelservice). Direct aan het begin van de Grote Houtstraat vind je aan je linkerhand de Spekstraat en de Haerlemsche Vlaamse.

Vanaf NS-Station Haarlem (Route Jansstraat)

Neem je de Jansstraat richting de Grote Markt. Je loop de Jansstraat helemaal af totdat je tegen de Grote/of St. Bavokerk aanloopt waar je rechtsaf slaat. je houdt hier links aan en loopt direct na de kerk de bocht om linksaf in de richting van Schaep & Citroen juweliers. Je bent nu in de Spekstraat en de Haerlemsche Vlaamse zit aan je rechterhand.

Vanaf busstation de Tempelier

Je loopt vanaf de bushalte in de richting van het Provinciegebouw en gaat hier linksaf. Je steekt de gracht over en gaat rechtdoor de Grote Houtstraat in. Deze loop je helemaal uit (langs de V&D -oversteken- en langs de Vodafone winkel) totdat je vlakbij de Grote Markt bent. Je ziet 10 meter voor de Grote Markt aan je rechterhand de Spekstraat en de Haerlemsche Vlaamse.

Vanaf de Raaks/ Jopenkerk/ Pathe bioscoop

Je loopt in de richting van de Gedempte Oude Gracht alwaar je linksaf slaat. Je loopt langs Vlaar Baguetterie en slaat bij de eerste weg rechtsaf de Zijlstraat in. Deze weg loop je helemaal uit waardoor je op de Grote Markt uitkomt. Hier steek je iets naar rechts over en loop je in de richting van de Grote Houtstraat (Op de hoek het Sleutelservice bord). Je loopt de Grote Houtstraat in en vind na 10 meter aan je linkerhand de Spekstraat en de Haerlemsche Vlaamse.

Vanaf de Verfrollerbrug / Haarlem Zuid

Je loopt vanaf de verfrollerbrug langs het Spaarne in de richting van de Grote St. Bavokerk of het NS-Station alwaar je o.a. langs de afslag links naar de Gedempte Oude Gracht loopt, hier ga je rechtdoor nog steeds het Spaarne volgende. Bij de eerstvolgende brug ga je linksaf en daarna direct weer rechtsaf de Lange Veerstraat in. Wanneer je deze uitloopt kom je uit op de Oude Groenmarkt met aan je linkerhand de Thrill Grill, hier sla je linksaf de hoek om en loop je de Spekstraat in. Aan het einde van deze straat aan je rechterhand vind je de Haerlemsche Vlaamse.

© 2018 All Rights Reserved, designed by De Haerlemsche Vlaamse